divendres, 18 de març del 2011

Benvolguts convilatans,



Em fa molta il·lusió comunicar-vos la meva decisió d’encapçalar la candidatura dUnió Municipal de Catalunya (UMdC) en les properes eleccions municipals. He dedicat 16 dels darrers anys de la meva vida al servei del nostre poble, primer com a presidenta del Casal Familiar, després com a regidora i finalment com a Alcaldessa. Perquè estimo Viladecavalls, vull continuar treballant per tots vosaltres els propers quatre anys.
Fa dos anys em vaig convertir en l’Alcaldessa de Viladecavalls i conjuntament amb els companys de CiU hem dut a terme la tasca de govern del nostre Poble. Vàrem agafar aquesta responsabilitat en uns moments especialment difícils. Han estat dos anys de treball dur i intens, en que la gestió del dia a dia ha estat per sobre de la tasca política, per ordenar, reorientar i tirar endavant projectes que en la seva majoria estaven mal iniciats. Hem treballat molt i amb honestedat, optimitzant al màxim tots els recursos. Aquest treball ens ha permès finalitzar la majoria de projectes que vàrem heretar, orientar adequadament alguns altres i un estalvi superior al mig milió d’euros. L’equip de govern estem satisfets de la tasca desenvolupada.
Convergència Democràtica de Catalunya va decidir unilateralment escollir la seva cap de llista sense respectar els acords als que havíem arribat dos anys enrere. No hi podem estar d’acord, perquè som un grup de persones que juntament amb Unió Democràtica de Catalunya volem ser fidels als compromisos adquirits en el seu dia amb el nostre Poble. Per tant, la gent d’Unió i també independent que formarem part de la candidatura d’Unió Municipal de Catalunya (UMdC), estem i estarem fora de la coalició de CiU i sense cap compromís de vinculació amb Convergència, per donar continuïtat al projecte i al treball iniciat dos anys enrere.
El nostre és un projecte per fer Poble. Ens avala l’experiència d’anys de dedicació i de govern municipal. Aplicarem polítiques realistes amb la situació econòmica actual. Presentarem propostes realitzables que tinguin en compte totes les persones i els indrets de Viladecavalls, que ens permetin millorar i aconseguir un Poble en el que tots ens hi trobem millor.
Finalment, vull agrair el suport i reconeixement que he rebut durant les últimes setmanes per part de molts de vosaltres, amb diferents pensaments polítics però que heu valorat el nostre treball en aquests dos últims anys.

Moltes gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada