dilluns, 13 de juny del 2011

Acord polític de consens pel govern de Viladecavalls

Els partits ICV-EUiA, UmdC, PSC, ERC i Ara-Rcat acorden formar coalició i governar conjuntament aquest Ajuntament, avantposant a qualsevol consideració ideològica i personal l’interès del poble. Un poble que no només mereix, sinó que necessita amb urgència un canvi en les formes de fer política, estabilitzar les finances municipals i recuperar la confiança en els seus representants i les seves institucions.
Amb el nostre gest, avui, hem honorat la paraula “política”, tant malmesa darrerament. I conscients de la importància d’aquest moment, cadascun dels partits hem sabut renunciar a una part per aconseguir el tot. I deixar de costat les discrepàncies personals o ideològiques per donar pas a allò que realment ens uneix: l’estimació per un poble que ens ha vist néixer o ens ha acollit.
Avui, Viladecavalls tanca una llarga i fosca etapa de la seva història política que mai més ha de repetir-se. Avui, els veïns hem guanyat, i el Carles, la Regina, l’Antonio, la Glòria i el Josep, en nom de tots aquells a qui representem cridem amb una sola veu:

VISCA VILADECAVALLS!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada